FAQ WHITE SESSIONS

Wat zijn de prijzen bij White Sessions?

Freeride / Splitboard / Training

De prijzen op de website zijn 330,- € voor 1-2 Personen voor een dag. Elke extra persoon betaalt 30 euro extra. De klanten kunnen natuurlijk de prijs onderling verdelen.

 • 330€ 1-2 personen/dag
 • 360€    3 personen/dag
 • 390€    4 personen/dag
 • 420€    5 personen/dag
 • 450€    6 personen/dag

Nota: Bovenstaande tarieven zijn exclusief de reiskosten, verblijf en liftpas van de gids. Tenzij, schriftelijk, vooraf anders met beide partijen is afgesproken.
Dit is vooral van toepassing wanneer we naar andere gebieden gaan. Meer info in de offerte op maat

6 is het maximum aantal deelnemers voor een Freeride- of Splitboard groep om veilig en overzichtelijk op pad te kunnen gaan.
Bij aanvragen voor grotere groepen kunnen we natuurlijk een extra gids organiseren om zo in kleinere groepen te splitsen. De prijzen worden dan in een persoonlijke offerte meegedeeld.

Privéles of Groepsles

— Worden bepaald in een offerte op maat —

 

Let op: Onderstaande is niet inbegrepen in de prijs!
Lifttickets, accommodatie en maaltijden voor gasten zijn niet bij de prijs inbegrepen. Daarnaast kunnen er kosten zijn voor de gids voor bepaalde diensten, bijv. Reiskosten, lifttickets en accommodatie ontstaan.

 

Hoe kan je bij “White Sessions boeken”?

White Sessions maakt zich sterk met een persoonlijke aanpak en dus ook een persoonlijke offerte. Elke freeride-boeking wordt individueel afgesproken en de kennis en vaardigheden van de deelnemers hebben invloed op de planning. Het is dus best om op voorhand via mail van gedachten te wisselen. 

Wanneer er dan duidelijkheid van de aanvraag is, wordt er een offerte opgemaakt en via mail doorgestuurd.
Na betaling van een voorschot, is de boeking pas vastgelegd.

 

Welke uitrusting heb ik nodig?

Freeriden:

 • Outfit: Funktionele kledij, degelijke skibril, waterdichte handschoenen en waarbij een helm zeker niet te missen valt
 • Veiligheidsuitrusting: Lawinepieper, schep en sonde zijn alvast onmisbaar als 3-eenheid. Daarnaast heb je dan nog een degelijke rugzak nodig (sluiting aan heup en borst) of aan specifieke lawinerugzak. Wanneer je wil huren, kan ik je daar wel mee helpen. EHBO-set kan je ook best meenemen
 • Materiaal: In principe kan je met elk snowboard freeriden, maar het is toch aan te raden om een Freeride Snowboard, met degelijke bindingen mee te brengen. Ik kan je ook wegwijs maken wanneer je dit wil huren.
  Let ook op dat je materiaal in orde is: voldoende wax, degelijke base en kanten, bindingen en schroeven vastdraaien enz.
 • Eten en drinken: zorg voor voldoende drinken om tijdens de dag te kunnen hydrateren. Breng ook enkele snacks, powerbars, noten of fruit mee om de dag door te komen. 
  We kunnen natuurlijk wel een middagpauze houden in een hut bij het skigebied, maar neem toch wat mee voor de zekerheid mochten de plannen toch nog veranderen.

 

Splitboarden:

 • Outfit: Funktionele kledij, zonnebril en goggles, lichte handschoenen, helm, extra muts of pet. Je kan het best in lagen kleden, zodat je je lichaamstemperatuur op peil kan houden. Bovendien kan een reishanddoek en een extra t-shirt ook helpen!
 • Veiligheidsuitrusting: Lawinepieper, schep en sonde zijn alvast onmisbaar als 3-eenheid. Daarnaast heb je dan nog een degelijke rugzak nodig (sluiting aan heup en borst) of een specifieke lawinerugzak. Wanneer je wil huren, kan ik je daar wel mee helpen. EHBO-set kan je ook best meenemen
 • Materiaal: Splitboard, vellen die nog in goede staat zijn, splitboard bindingen en telescoopstokken 
  Let ook op dat je materiaal in orde is: voldoende wax, degelijke base en kanten, bindingen en schroeven vastdraaien enz.
 • Eten en drinken: zorg voor voldoende drinken om tijdens de dag te kunnen hydrateren. Breng ook een lunchpakket en enkele snacks, powerbars, noten of fruit mee om de dag door te komen. 

 

Ben ik verzekerd?

Nee. Verzekering is de eigen verantwoordelijkheid van de deelnemer. Een reddingskostenverzekering is dan ook aan te raden!!!

Lees ook goed in je reisverzekering welke sporten gedekt worden, als je deze verzekering zou willen gebruiken.