Snowboard Freeriding

Freeriden met een gids betekent dat je met iemand op pad gaat die een passie heeft om te snowboarden in de poeder en met je op zoek gaat naar de beste sneeuwcondities in de omgeving … om zo telkens weer een nieuw avontuur te beleven.
Van heerlijke lange poederbochten op 30° hellingen, tot uitdagingen op smalle en stijle stukken aanpakken in bos of rotsachtig gebied. De keuze van afdalingen wordt aangepast aan het niveau van de deelnemers.

Maar of je nu enkele uren of meerdere dagen wil gaan freeriden en of je nu ver of dicht bij de pistes en de liften bent; je komt in een steeds veranderend en vaak onbekend terrein terecht.  Net om deze reden is het interessant om met een gids op pad te zijn, want hij heeft de ervaring en kennis om je om de alpiene gevaren heen te oriënteren zodat je zelf kan genieten van de freeride afdaling! Tijdens het gidsen kan er naargelang je interesse hebt, ook breder tijd gemaakt worden om te leren hoe je alpiene gevaren moet inschatten

Momenteel ben ik vooral actief in de regio rond Kitzbühel, Kaprun en Zell am See, Saalbach-Hinterglemm/Leogang/Fieberbrunn (met de Hohe Tauern, het Salzburgerland en het oostelijke deel van Tirol als mogelijkheden), maar andere bestemmingen zijn natuurlijk ook bespreekbaar.

Neem contact op om een offerte op maat aan te vragen!

White Sessions Contacteren